THE ANDRAÉ CROUCH STORY – i Fredrikstad Domkirke, Frelserens Kirke, Farsund og Bærum Kulturhus

Den 8. Januar 2015 gikk gospelartisten, pastoren og sangskriveren Andraé Crouch bort 72 år gammel. Crouch ble ofte kalt for ”gospelkongen” og regnes av mange som den moderne gospelens far.

Sangene til Andraé Crouch betydde svært mye også for gospel og kristen sang her hjemme i Norge og fredag 8. april, lørdag 9. april og søndag 10. april blir det store konserthyllester i henholdsvis Farsund, Fredrikstad og Oslo. 

Reflex med band fra Oslo og to av sangerne som var med i Andraé Crouch’ egen gruppe; Jerard Woods og Markita Knight kommer hele veien fra USA for å være solister på konsertene. I Farsund opptrer i tillegg korene Sela og Farsund Ungdomskor, i Fredrikstad er Fredrikstad Community Gospel Choir med og på konserten i Bærum Kulturhus synger Oslo Community Choir. Et band bestående av fem topp musikere deltar også på alle konsertene.

Martin Alfsen som var en personlig venn av Crouch, leder konsertprogrammet som er en kronologisk vandring gjennom gospelkongens lange karriere. Det blir gjenhør med de store klassikerne fra 70-tallet og også sanger fra den siste delen av karrieren, blant annet det grammyvinnende albumet ”The Journey” fra 2011.

Billetter til konserten i Fredrikstad Domkirke kanb bestilles her:http://www.billettservice.no/event/the-andrae-crouch-story-billetter/486383