Lørdag den 21 og søndag den 22. Oktober går Fredrikstad Gospelfestival av stabelen i Domkirken. Festivalen består av to konserter, gospelgudstjeneste og et stort korseminar.

– Fredrikstad har mange gode kor, med flinke korsangere og vi vil gjerne invitere dem til å være med på gospelkorseminaret denne helgen, sier festivalleder Martin Alfsen.

Korseminaret går på dagtid lørdag og søndag og munner ut i opptreden på den store gospelgallaen søndag kveld i Domkirken. Da skal seminarkoret blant annet backe artistene Ingrid Arthur, Marianne Antonsen og Odd René Andersen.

– De som er interessert i å delta på korseminaret kan kontakte oss på mail for mer informasjon, sier Alfsen. E-postadressen er: mette@martinalfsen.no

På konserten lørdag kveld kommer de svenske artistveteranene Kjell Samuelson og Curt jr & Roland sammen med koret Reflex og Mette Gansmoe til å framføre et country og gospelpreget repertoar mens søndagskveldskonserten blir mer rendyrket gospel der Fredrikstad Community Gospel Choir, Six Wings Gospel, Kor-90 og Rejoice deltar i tillegg til det store seminarkoret og artistene.